Algemeen

 

Gère Weg doet ook dit jaar weer mee aan Rabo Clubsupport

 

Categorie Zang

Iedereen verdient een club

Tijdens Rabo ClubSupport stemcampagne kunnen de leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. In 2023 organiseren we opnieuw de Rabo ClubSupport stemcampagne. Dat is goed voor onze club & geweldig voor de samenleving.

Ons doel

 

We beschikken al over een installatie welke door sponsoring en door de club actie mogelijk is gemaakt. voor verdere digitalisering willen we voor dit jaar een tiental tablets en standaards aankopen zodat men niet meer met grote mappen hoeft te sjouwen. Zonder UW steun hadden wij niet kunnen realiseren wat we tot nu toe hebben kunnen doen. Hartelijk dank daarvoor. Ook dit jaar hopen wij op uw stem. Als lid van de Rabobank kun je stemmen vanaf 4 t/m 26 september stem Op SKGW in de categorie zang.